0224-299 060

veelgestelde vragen

Kinderopvang Fun4Kids vindt het belangrijk dat het gevoel goed is. Kijk ook wat het kinderdagverblijf aanbiedt zoals luiers, fruit, ontbijt en avondeten. Wat voor soort speelgoed hebben ze en is het schoon en overzichtelijk.

Kinderopvang Fun4Kids biedt opvang aan in Heerhugowaard en in Schagen. In Schagen zijn er 2 locaties. 

Wij raden aan dat als je weet dat je zwanger bent en je weet ook dat je straks opvang nodig hebt je alvast vrijblijvend in te schrijven.

We werken op dit moment op bepaalde dagen met wachtlijsten. Om zeker te weten dat er een plekje vrij is raden wij aan om even te bellen of te mailen naar ons. Wel raden wij aan om je kind zo snel mogelijk, vrijblijvend, in te schrijven om zo een plekje te zekeren. Je kunt je via de website inschrijven. Je kunt er ook voor kiezen om eerst voor een rondleiding te kiezen.

Je kunt dit doorgeven via info@kdvfun4kids.nl

Als je een dag kiest waarbij de groep vol zit dat kan het zijn dat we je eerst op een wachtlijst moeten plaatsen.

Dat is heel gemakkelijk. Via rondleiding aanvragen kun je gemakkelijk op een moment dat het jou uitkomt een rondleiding aanvragen.

Onze rondleidingen worden gegeven van maandag tot en met donderdag om 10:00 of 15:00 uur.

Heb je nog vragen naar aanleiding van je rondleiding kun je contact opnemen met Fun4Kids via 0224-299060 of via info@kdvfun4kids.nl. Je kunt ook heel gemakkelijk via de contactpagina je vraag stellen.

Voor vragen die je niet op de website kunt vinden kun je bellen naar Fun4Kids 0224-299060 of mailen naar info@kdvfun4kids.nl. Je kunt ook heel gemakkelijk via de contactpagina je vraag stellen.

Kies de gewenste locatie

Om deze website optimaal te laten functioneren
worden er cookies gebruikt