0224-299 060

peuterschool Schagen

Peuterschool Schagen

Is uw kind bijna 2 jaar? Dan merkt u dat uw peuter de wereld wil gaan ontdekken. Op de peuterschool van Fun4Kids (voorheen peuterspeelzaal) kan dat. Uw kind kan hier op vaste dagen een paar uurtjes komen spelen. Zo went uw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Wij bereiden uw peuters spelenderwijs voor op de basisschool, waardoor de overgang makkelijker wordt.

Openingstijden

De peuterschool is alle dagen geopend van 8:30 tot 12:30 uur. Om 12 uur krijgen de kinderen een broodje zodat ze als ze thuis zijn meteen kunnen genieten van hun eventuele middagslaap.

Kosten en tijden

De all-in uurprijs is €9,97. De ouderbijdrage gaat via de gemeente of via de kinderopvangtoeslag. Neem contact op voor meer informatie. 

Onze voordelen

Veiligheid staat boven alles. Kinderen kunnen genieten van een veilige en vertrouwde omgeving.  De pedagogische medewerkers leren de kinderen op een veilige manier spelen en omgaan met materialen.

Kinderopvang Fun4Kids vindt het belangrijk dat de kinderen veel speelruimte hebben op de groepen. De groepen zijn ingedeeld in verschillende uitdagende thema-hoeken. In deze hoeken kunnen ze heerlijk met elkaar spelen en zichzelf ontwikkelen.

Wij zijn trots op ons team en vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich fijn voelen op hun werkplek en dat kinderen zich veilig voelen bij hun eigen pedagogische medewerker. Wij zijn er dan ook trots op dat een groot deel van ons team al meer dan 10 jaar bij ons werkt. Vaste gezichten is een belangrijk onderdeel van ons beleid.

Kinderdagverblijf Fun4Kids werkt met een all inclusief formule. U hoeft dus zelf niks mee te nemen.

Denk hierbij aan:

* Luiers

* Fruit

* Brood en beleg

* koekjes, crackers, soepstengel

* groente zoals komkommer en tomaat

Buiten spelen is een belangrijk onderdeel bij Fun4Kids. Weer of geen weer we gaan altijd even lekker naar buiten om een frisse neus te halen. Op je slippertjes of met je regenlaarsjes door het water, de kinderen hebben altijd veel plezier. 

Wat bieden we de kinderen

Op de peuterschool leer je jezelf ontwikkelen. Op onze sfeervolle en moderne groepen bereiden we de kinderen voor op de basischool. Dit doen we doormiddel van:

  • speciale rollenspellen in de thema-hoeken
  • uitgebreide kringgesprekken
  • heerlijk buitenspelen
  • zelfstandig spelen en ontdekken


Tussendoor krijgen de kinderen fruit, groente, thee en water en om 12:00 uur een broodje. Maar ook een even een wc bezoek (onderdeel van onze zindelijkheidstraining) of een schone luier is vanzelfsprekend bij Fun4Kids. 

Tarieven peuterschool 2024

Pakketsoort
Weken per jaar
Uren per dag
Uurprijs
Prijs per maand
Peuterschool (8:30 - 12:30)
40 weken
4 uur
€ 9,97
€ 132,93

Bereken je netto bijdrage

Bereken binnen 1 minuut het bedrag dat je netto aan ons betaald. Kies in de calculator voor Kinderdagverblijf en 4 uur.

Extra info

  • Peuterschool is inclusief een broodmaaltijd
  • Fun4Kids is 51 weken per jaar geopend. Van 26 december t/m 1 januari is Fun4Kids gesloten.

Aanvullende informatie

Het LRK nummer heeft u nodig voor het invullen van uw belastingaangifte.

Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Harmenkaag is 160871190 
Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Grotewallerweg is 175607394 (peuterschool en dagopvang)
Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Grotewallerweg is 181776017 (BSO)

Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Heerhugowaard is 295372059

Of u kinderopvangtoeslag kunt krijgen en hoeveel, hangt af van:

  • het inkomen van u en uw eventuele toeslagpartner
  • uw situatie: u en uw toeslagpartner werken, studeren, volgen een traject naar werk of een inburgeringscursus bij een gecertificeerde instelling
  • het aantal kinderen in de opvang
  • het aantal opvanguren waarvoor u recht op kinderopvangtoeslag hebt


Op de site van de belasting kun je gemakkelijk een proefberekening maken.

U kunt per kind een maximum aantal uur kinderopvangtoeslag per maand krijgen. Er geldt ook een maximumuurtarief.

Hebt u meer kinderen die naar de opvang gaan? Dan krijgt u voor het kind met de meeste uren opvang de laagste vergoeding. Dit kind noemen we het 1e kind. Dit hoeft dus niet uw oudste kind te zijn.

Is het aantal opvanguren gelijk, dan is het kind met de laagste opvangkosten het 1e kind. Deze kosten staan op de rekeningen die u van uw kinderopvanginstelling krijgt.

Zijn het aantal opvanguren en de opvangkosten voor uw kinderen gelijk? Dan bepalen wij wie het 1e kind is.

Ouders over Fun4Kids

Als kersverse ouders hebben we een aantal kinderdagverblijven in de omgeving bezocht. Fun4Kids viel in positieve zin enorm op. Direct hadden we een goed gevoel door de warme uitstraling, het vertrouwde gevoel dat we door de kleinschaligheid kregen en de ontzettend spontane en lieve leidsters. We hadden onze keuze dan ook snel gemaakt.

De afgelopen 5 jaren hebben wij als gezin altijd met veel plezier dit fijne kinderdagverblijf bezocht. En wat is het jammer dat mijn jongste dochter nu afscheid heeft genomen. Als je op zoek bent naar een kleinschalig kinderdagverblijf waar je kind echt gezien wordt en waar het op een fijne manier kan ontwikkelen, dan ben je bij Fun4Kids op het goede adres.

Een geweldig kinderdagverblijf met de meest lieve en gezellige juffen die er zijn! Ze hebben onze kindjes heel veel geleerd, liefde en aandacht gegeven. Onze kindjes zijn de afgelopen jaren met heel veel plezier heen gegaan. Fun4Kids heeft iedere periode wel een leuk thema en maken er altijd een feestje van! We gaan ze ook enorm missen. Wij raden dit kinderdagverblijf zeker aan.

Kies de gewenste locatie

Om deze website optimaal te laten functioneren
worden er cookies gebruikt