Tarieven Peuteropvang 2021
(Voorheen peuterspeelzaal)

Door de nieuwe wijze van financiering en regelgeving door de gemeente Schagen kunnen kinderen die gebruik willen maken van een Peuterspeelzaal ook bij Kinderdagverblijf Fun4Kids op een professionele manier voorbereid worden op de basisschool.

Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst hebben voor de peuteropvang recht op de inkomensafhankelijke toeslag van de gemeente. De toeslag van de gemeente geldt voor maximaal twee dagen per week à drie uur opvang per dag.

In de Peuterspeelzaal van Fun4Kids kunnen kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar vijf ochtenden per week worden opgevangen voor de duur van 4 uur. Peuteropvang Fun4Kids werkt met het programma Startblokken als Voorschoolse educatie (VVE)

Prijzen Peuteropvang Fun4Kids

We hanteren een gemiddelde uurprijs van € 8,46 per uur.
(let op dit is een bruto tarief, wij rekenen graag voor u uit wat u netto gaat betalen)

Het LRKP nummer voor de peuterspeelgroep is:

Het LRKP nummer heeft u nodig voor het invullen van uw belastingaangifte.
Het LRKP nummer van Schagen (peuterspeelzaalgroep) is 175607394

Afname per week Aantal uren per maand Prijs per maand
2 dagen a 4 uur 20 uren € 112,80

Onze voordelen

Binnen Kinderdagverblijf Fun4Kids worden geldende regels voor kindercentra omtrent veiligheid met zorg gehanteerd. Deze veiligheid wordt door ons zelf gecontroleerd middels een jaarlijks terugkerende risico-inventarisatie. Ook wordt de veiligheid op regelmatige basis gecontroleerd door externe partijen als brandweer en GGD.
Kinderdagverblijf Fun4Kids heeft grote ruime groepen die sfeervol en ontwikkelingsgericht ingericht zijn. Omdat Kinderdagverblijf fun4Kids werkt met het VVE Programma Startblokken zijn de groene themagericht ingericht. De ruime groepen geven veel mogelijkheid tot spelontwikkeling.
Voor kinderen is het belangrijk om vaste gezichten te zien. Bij Kinderdagverblijf Fun4Kids vinden we dat ook heel belangrijk. Kinderdagverblijf Fun4Kids probeert zo veel mogelijk vaste leidsters op vaste groepen te plaatsen. Alleen als een medewerker ziek is of geniet van een vakantie zal er een invalkracht op de groep staan. (de invalpoel is heel klein dus ook bekend bij de kinderen)
Kinderdagverblijf Fun4Kids werkt met een all inclusief formule. U hoeft dus zelf niks mee te nemen.
Denk hierbij aan:
* Luiers
* Nutrilon 1,2,3
* Fruit
* Brood en beleg
* koekjes, crackers, soepstengel
* groente zoals komkommer en tomaat
Buiten zijn en buiten spelen vinden de meeste kinderen heerlijk. Het biedt mogelijkheden aan kinderen om te rennen, roepen, fietsen, etc. Ons beleid is erop gericht dat kinderen zo veel mogelijk buiten komen. Wij vinden dat buitenspelen bij het dagelijks programma hoort en niet alleen gekoppeld moet worden aan mooi weer. Kinderdagverblijf Fun4Kids Heerhugowaard beschikt over een prachtige buitenruimte met speeltoestellen en natuurlijk een heerlijke zandbak. Uniek is de babytuin die speciaal ingericht is voor de allerkleinste met speelelementen, een buitenbox en kunstgras.

De locatie

adres kdv schagen

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven