Flexibiliteit

Kinderdagverblijf Fun4Kids geeft opvang op maat. Wij denken mee met ouders door in te spelen op wensen en gezamenlijk te bekijken hoe we de opvang voor zowel kind als ouder zo prettig mogelijk kunnen maken. Zo is het mogelijk om flexibele opvang af te nemen, Kunt u ruilen van van dagen onbeperkt toegestaan. Het…

Ruilen van dagen

Zo is het mogelijk om flexibele opvang af te nemen, Kunt u ruilen van dagen, per uur afnemen* en is het ruilen van dagen onbeperkt toegestaan.Het ruilen van dagen is onbeperkt toegestaan mits de ruiling plaatsvindt in dezelfde week en minimaal een week voorafgaande van de ruiling is aangevraagd. m.u.v sluitingsdagen en de feestdagen. Het ruilen kan alleen als het leidster/kind ratio het toelaat, bij Kinderdagverblijf Fun4Kids gaan we niet boven de maximale groepsgrootte uit.

flexibele Opvang

Het is mogelijk Flexibele opvang af te nemen bij kinderdagverblijf Fun4kids. (wisselende dagen/weken) Dit houdt in dat u een aantal uur met een minimum van 6 uur per week afneemt en deze gespreid kan opnemen gedurende een kwartaal. De kwartalen lopen van januari t/m maart, april t/m juni, juli t/m september en oktober t/m december. Aan het einde van het kwartaal worden u totaal afgenomen uren berekend en krijgt u een eventuele na rekening voor de extra afgenomen uren. Mocht u te weinig uren hebben opgenomen vervallen deze.
Per groep wordt er 1 kindplek per dag beschikbaar gesteld voor flexibele opvang.

Per uur betalen

Bij Kinderdagverblijf Fun4Kids is het mogelijk om per uur te betalen*. U kunt dan aangeven hoe laat u komt brengen en hoe laat u komt ophalen. Alleen deze uren worden dan in rekening gebracht. De tijden van halen en brengen worden van te voren afgesproken.
*Heerhugowaard
Ook bij de Buitenschoolse Opvang (BSO) hanteren wij per uur betalen. Wij rekenen vanaf dat de school sluit tot aan het moment dat u uw kind komt ophalen.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

De beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM en is [...]

Facebook

[dc_social_wall id=”10012″]