Kinderdagverblijf Schagen

Kinderdagverblijf Schagen van Fun4Kids is een locatie waar je je als kind graag zou willen ontwikkelen. Door de warmte van het kleinschalige vaste team en de ruime sfeervolle groepen voelt het als ouder goed om je dierbaarste bezit juist daar te laten opvangen.
Door de warme huiselijke ruim opgezette groepen, de vele unieke activiteiten “zowel buiten als binnen”, de avontuurlijke natuurtuin en de professionele zorg durven wij wel te zeggen dat het een special Kinderdagverblijf is voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. Wij nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit voor een rondleiding om zo ook de warme sfeer te proeven.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Recent nieuws

De beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM en is [...]

Kinderdagverblijf Schagen met unieke activiteiten

Kinderdagverblijf Schagen biedt opvang aan in alle leeftijdscategorieën. Wij bieden een kinderdagverblijf voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar, Peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) voor kinderen vanaf 2 jaar en een Buitenschoolse Opvang voor alle schoolgaande kinderen. Kinderdagverblijf Schagen staat bekent om zijn ruime sfeervolle groepen waar de huiselijke sfeer direct opvalt.   Door de warmte van het kleinschalige vaste team voelt het als ouder goed om je dierbaarste bezit juist hier te laten opvangen. Door de vele unieke activiteiten “zowel buiten als binnen”, de avontuurlijke natuurtuin, de dagelijkse uitjes en de professionele zorg durven wij wel te zeggen dat het een speciaal kinderdagverblijf is voor de opvang van uw kinderen.