De Jungletuin 2 tot 17 maanden

Bij de Jungletuin worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 8 weken tot 17 maanden. De huiselijke en warme sfeer die de ruime groepen uitstralen geeft meteen een vertrouwensgevoel. Kinderen kunnen zichzelf in een veilige en leerzame omgeving ontwikkelen. De kinderen houden in eerste instantie het ritme van thuis aan totdat ze mee gaan eten met de broodmaaltijd. Dit is rond de 7de maand. De kinderen wennen dan langzaam aan het ritme van het dagverblijf. De Kinderen hebben vaste tafelmomenten. Er wordt door de dag heen veel tijd besteed aan de ontwikkeling van het kind in spelvorm. Denk hierbij aan spelenderwijs omrollen, voelen en ontdekken van materialen, ontdekken van je eigen persoontje, het zitten en staan, lopen.

Onze voordelen

Binnen Kinderdagverblijf Fun4Kids worden geldende regels voor kindercentra omtrent veiligheid met zorg gehanteerd. Deze veiligheid wordt door ons zelf gecontroleerd middels een jaarlijks terugkerende risico-inventarisatie. Ook wordt de veiligheid op regelmatige basis gecontroleerd door externe partijen als brandweer en GGD.

Kinderdagverblijf Fun4Kids heeft grote ruime groepen die sfeervol en ontwikkelingsgericht ingericht zijn. Omdat Kinderdagverblijf fun4Kids werkt met het VVE Programma Startblokken zijn de groene themagericht ingericht. De ruime groepen geven veel mogelijkheid tot spelontwikkeling.
Voor kinderen is het belangrijk om vaste gezichten te zien. Bij Kinderdagverblijf Fun4Kids vinden we dat ook heel belangrijk. Kinderdagverblijf Fun4Kids probeert zo veel mogelijk vaste leidsters op vaste groepen te plaatsen. Alleen als een medewerker ziek is of geniet van een vakantie zal er een invalkracht op de groep staan. (de invalpoel is heel klein dus ook bekend bij de kinderen)

Kinderdagverblijf Fun4Kids werkt met een all inclusief formule. U hoeft dus zelf niks mee te nemen.
Denk hierbij aan:
* Luiers
* Nutrilon 1,2,3
* Fruit
Brood en beleg
* koekjes, crackers, soepstengel
* groente zoals komkommer en tomaat

Buiten zijn en buiten spelen vinden de meeste kinderen heerlijk. Het biedt mogelijkheden aan kinderen om te rennen, roepen, fietsen, etc. Ons beleid is erop gericht dat kinderen zo veel mogelijk buiten komen. Wij vinden dat buitenspelen bij het dagelijks programma hoort en niet alleen gekoppeld moet worden aan mooi weer. Kinderdagverblijf Fun4Kids Heerhugowaard beschikt over een prachtige buitenruimte met speeltoestellen en natuurlijk een heerlijke zandbak. Uniek is de babytuin die speciaal ingericht is voor de allerkleinste met speelelementen, een buitenbox en kunstgras.

De locatie

adres heerhugowaard