Dagritme De Guppies

De baby’s volgen in eerste instantie het dagritme van thuis, pas als ze overgaan naar de vaste voeding gaan ze mee in het dagritme van het kinderdagverblijf

6.30 – 9.00 uur

Het brengen van de kinderen en daarbij vrij spelen. Ouders en leidsters kunnen samen de bijzonderheden van de dag doornemen. Tot 7.30 uur is er mogelijkheid voor de kinderen om te ontbijten op de groep.

9.00 – 9.15 uur

Gezamenlijk zingen van liedjes, boekje lezen daarna een liga eten en drinken. Als alle kinderen klaar zijn worden de handen en gezichten gewassen en iedereen word verschoond . Kinderen die meerdere keren slapen kunnen na het eetmoment naar bed.

9.15 – 11.30 uur

De kinderen die wakker zijn genieten van een ontwikkelingsgerichte activiteit op de groep of buiten, buitenspelen, vrij spelen, creatief bezig zijn, ontdekken van alles wat ze kunnen.

11.30 uur

Aan tafel met de kinderen die brood eten, zingen met evt. een boekje, samen een broodje eten. Na het eten handen en gezichten wassen. Alle kinderen worden verschoond.

12.00 uur

Degene die nog slapen tussen de middag worden naar bed gebracht. De kinderen die wakker zijn genieten van een ontwikkelingsgerichte activiteit op de groep of buiten, buitenspelen, vrij spelen, creatief bezig zijn, ontdekken van alles wat ze kunnen.

14.30 uur

Gezamenlijk zingen van liedjes, boekje lezen daarna lekker fruit eten met drinken. Na het fruit handen en gezichten wassen. Alle kinderen worden verschoond.

15.00-17.00 uur

Sommige kinderen gaan weer heerlijk slapen. De kinderen die wakker zijn genieten van een ontwikkelingsgerichte activiteit op de groep of buiten, buitenspelen, vrij spelen, creatief bezig zijn, ontdekken van alles wat ze kunnen.

16.00 uur

Ouders kunnen vanaf nu de kinderen weer komen halen.

16.30 – 17.00 uur

Alle kinderen verzamelen zich aan tafel. Onder het genot van een soepstengel word er een verhaaltje verteld uit een voorleesboek.
Alle kinderen worden nog een keer verschoond.

17.30 uur

Voor de ouders die het op prijs stellen kunnen de kinderen die na 18.00 worden opgehaald een warme maaltijd nuttigen op het kinderdagverblijf. Dit dient van thuis meegenomen te worden. Kinderen mogen vrij spelen.

19.00 uur

Sluiting kinderdagverblijf. Kinderen dienen uiterlijk 18.50 opgehaald te worden i.v.m. overdracht die gedaan wordt.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Facebook

[dc_social_wall id=”10012″]