Kinderdagverblijf Heerhugowaard

Kinderdagverblijf Heerhugowaard Fun4Kids is een plek waar je je als kind heel snel thuis voelt. Door de warmte van het kleinschalige vaste team en de sfeer van het kinderdagverblijf voelt het als ouder goed om in Heerhugowaard je dierbaarste bezit juist daar te laten spelen, genieten en te ontwikkelen.
Door de warme huiselijke ruim opgezette groepen, de vele unieke activiteiten “zowel buiten als binnen”, de speciale babytuin en de zorg durven wij wel te zeggen dat het een hele speciale locatie is voor kinderen vanaf 8 weken tot 4 jaar. Wij nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit voor een rondleiding om zo ook de speciale sfeer te proeven op onze kinderopvang.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Recent nieuws

De beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM en is [...]

Vetrouwd, prettig & sfeervol Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Heerhugowaard Fun4kids heeft door de persoonlijke sfeer en opvang op maat een nauw contact met de ouders. Door de ruime openingstijden, de flexibiliteit en de lichte ruime groepen die het kinderdagverblijf biedt kan ieder kind zich in zijn eigen tempo ontwikkelen. Als kinderdagverblijf vinden wij het belangrijk dat de kinderen iedere dag een frisse neus halen, gezonde voeding krijgen, creatief bezig zijn en heerlijk met elkaar bewegen. Ouders geven aan het dagverblijf ontzettend vertrouwd, prettig, sfeervol en uniek te vinden.

Facebook

[dc_social_wall id=”10012″]