Kinderdagverblijf in Heerhugowaard en Schagen.

Kinderdagverblijf Fun4Kids beschikt over twee prachtige kleinschalige locaties met zeer ruime groepen. De locaties bevinden zich in Heerhugowaard en Schagen. Kinderdagverblijf Fun4Kids biedt professionele kinderopvang aan in een huiselijke sfeer waarin respect, openheid en aandacht voor het kind en ouder voorop staat. Kinderdagverblijf Fun4Kids biedt opvang op maat waarbij we kijken naar de wensen van ouder en kind.

Fun4Kids werkt met een vast team en uitsluitend met gediplomeerde en gemotiveerde pedagogische medewerkers. Natuurlijk voldoet Fun4Kids aan de wettelijke voorschriften wat betreft de hygiëne, veiligheid en brandveiligheid gesteld door de GGD Noord Holland Noord.

Kinderdagverblijf Heerhugowaard

Kinderdagverblijf Fun4Kids Heerhugowaard is een plek waar je je als kind heel snel thuis voelt. Door de warmte van het kleinschalige vaste team en de sfeer van de locatie voelt het als ouder goed om je dierbaarste bezit juist daar te laten spelen, genieten en te ontwikkelen.
Door de warme huiselijke ruim opgezette groepen, de vele unieke activiteiten “zowel buiten als binnen”, de speciale babytuin en de zorg durven wij wel te zeggen dat het een hele speciale locatie is voor kinderen vanaf 8 weken tot 4 jaar. Wij nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit voor een rondleiding om zo ook de speciale sfeer te proeven.

Kinderdagverblijf Schagen

Kinderdagverblijf Fun4Kids Schagen is een locatie waar je je als kind graag zou willen ontwikkelen. Door de warmte van het kleinschalige vaste team en de ruime sfeervolle groepen voelt het als ouder goed om je dierbaarste bezit juist daar te laten opvangen.
Door de warme huiselijke ruim opgezette groepen, de vele unieke activiteiten “zowel buiten als binnen”, de avontuurlijke natuurtuin en de professionele zorg durven wij wel te zeggen dat het een speciale locatie is voor kinderen vanaf 8 weken tot 4 jaar. Wij nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit voor een rondleiding om zo ook de warme sfeer te proeven.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Recent nieuws

De beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM en is [...]

Facebook

[dc_social_wall id=”10012″]