0224-299 060

kinderdagverblijf Schagen

0-2 groep

Opzoek naar kinderopvang voor oudere kinderen? We bieden ook opvang aan voor 2 – 4 jaar

In de groepen 0-2 worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 8 weken tot 24 maanden. De huiselijke en warme sfeer die de ruime groepen uitstralen geven meteen een fijn vertrouwensgevoel. Dit zorgt ervoor dat de kinderen zichzelf in een veilige en leerzame omgeving kunnen ontwikkelen.

De kinderen houden in eerste instantie het ritme van thuis aan totdat ze mee gaan eten met de broodmaaltijd. Het mee-eten gebeurt rond de 7de maand. Op deze manier wennen de kinderen dan langzaam aan het ritme van het dagverblijf. Om kinderen structuur en duidelijkheid te geven werken we bij kinderdagverblijf Fun4Kids Schagen met vaste tafelmomenten.

Ontwikkeling van het kind

In spelvorm wordt er door de dag heen veel tijd besteed aan de ontwikkeling van het kind. Je kunt hierbij denken aan spelenderwijs omrollen, voelen en ontdekken van materialen, ontdekken van je eigen persoontje, het zitten en staan en natuurlijk lopen. Zodra ze lopen gaan ze de wereld rechtop ontdekken. Lekker spelen in de kinderkeuken, bouwen met de blokken of lekker knuffelen met de babypop. Zo heeft elke fase zijn eigen ontwikkeling.

Onze voordelen

Veiligheid staat boven alles. Kinderen kunnen genieten van een veilige en vertrouwde omgeving. De goed opgeleide pedagogische medewerkers leren de kinderen op een veilige manier spelen en omgaan met materialen.

Fun4Kids heeft ruime groepen waar de kinderen samen maar ook individueel kunnen spelen. Naast de ruime groepen heeft kinderdagverblijf Fun4Kids Schagen een bovenverdieping welke als een soort van gymzaal wordt gebruikt. De peuters maken hier met heel slecht weer gebruik van.

Wij zijn trots op ons team en vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich fijn voelen op hun werkplek en dat kinderen zich veilig voelen bij hun eigen pedagogische medewerker. Wij zijn er dan ook trots op dat een groot deel van ons team al meer dan 10 jaar bij ons werkt. Vaste gezichten is een belangrijk onderdeel van ons beleid.

Kinderdagverblijf Fun4Kids werkt met een all inclusief formule. U hoeft dus zelf niks mee te nemen.

Denk aan:

 • Luiers
 • Nutrilon 1,2,3
 • Fruit
 • Brood en beleg
 • Koekjes, crackers, soepstengel
 • Groente zoals komkommer en tomaat

Buiten spelen is een belangrijk onderdeel bij Fun4Kids. Weer of geen weer, we gaan altijd even lekker naar buiten om een frisse neus te halen. Op je slippertjes of met je regenlaarsjes door het water, de kinderen hebben altijd veel plezier. 

Wat bieden we de kinderen

Bij kinderdagverblijf Fun4Kids Heerhugowaard vinden we het heel belangrijk dat de kinderen op alle ontwikkelingsgebieden ondersteund, gestimuleerd en geobserveerd worden om zich zo optimaal te kunnen ontplooien. De activiteiten die op de groep met de kinderen worden ondernomen zijn daarom gevarieerd en toegespitst op die verschillende ontwikkelingsgebieden. Ter ondersteuning werken we met het Voorschoolse Educatie Programma van Startblokken.

Nieuwsgierig naar bijvoorbeeld het dagritme of activiteiten? Bekijk hieronder alle informatie.  

Tarieven kinderdagverblijf 2024

Pakketsoort
Weken per jaar
Uren per dag
Uurprijs
Prijs per maand
Hele dagopvang
51 weken
12 uur
€ 9,97
€ 508,47

Bereken je netto bijdrage

Bereken binnen 1 minuut het bedrag dat je netto aan ons betaald.

Extra info

 • 40 weken is op aanvraag.
 • Wij bieden geen flexibele opvang aan.
 • Op aanvraag kunt u al vanaf 6:30 uur gebruik maken van de opvang. Dit kan per keer aangevraagd worden of op contract.
 • Fun4Kids is 51 weken per jaar geopend. Van 25 december t/m 1 januari is Fun4Kids gesloten.

Aanvullende informatie

Het LRK nummer heeft u nodig voor het invullen van uw belastingaangifte.

Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Harmenkaag is 160871190 
Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Grotewallerweg is 175607394 (peuterschool en dagopvang)
Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Grotewallerweg is 181776017 (BSO)

Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Heerhugowaard is 295372059

Of u kinderopvangtoeslag kunt krijgen en hoeveel, hangt af van:

 • het inkomen van u en uw eventuele toeslagpartner
 • uw situatie: u en uw toeslagpartner werken, studeren, volgen een traject naar werk of een inburgeringscursus bij een gecertificeerde instelling
 • het aantal kinderen in de opvang
 • het aantal opvanguren waarvoor u recht op kinderopvangtoeslag hebt


Op de site van de belasting kun je gemakkelijk een proefberekening maken.

U kunt per kind een maximum aantal uur kinderopvangtoeslag per maand krijgen. Er geldt ook een maximumuurtarief.

Hebt u meer kinderen die naar de opvang gaan? Dan krijgt u voor het kind met de meeste uren opvang de laagste vergoeding. Dit kind noemen we het 1e kind. Dit hoeft dus niet uw oudste kind te zijn.

Is het aantal opvanguren gelijk, dan is het kind met de laagste opvangkosten het 1e kind. Deze kosten staan op de rekeningen die u van uw kinderopvanginstelling krijgt.

Zijn het aantal opvanguren en de opvangkosten voor uw kinderen gelijk? Dan bepalen wij wie het 1e kind is.

Ouders over Fun4Kids

Als kersverse ouders hebben we een aantal kinderdagverblijven in de omgeving bezocht. Fun4Kids viel in positieve zin enorm op. Direct hadden we een goed gevoel door de warme uitstraling, het vertrouwde gevoel dat we door de kleinschaligheid kregen en de ontzettend spontane en lieve leidsters. We hadden onze keuze dan ook snel gemaakt.

De afgelopen 5 jaren hebben wij als gezin altijd met veel plezier dit fijne kinderdagverblijf bezocht. En wat is het jammer dat mijn jongste dochter nu afscheid heeft genomen. Als je op zoek bent naar een kleinschalig kinderdagverblijf waar je kind echt gezien wordt en waar het op een fijne manier kan ontwikkelen, dan ben je bij Fun4Kids op het goede adres.

Een geweldig kinderdagverblijf met de meest lieve en gezellige juffen die er zijn! Ze hebben onze kindjes heel veel geleerd, liefde en aandacht gegeven. Onze kindjes zijn de afgelopen jaren met heel veel plezier heen gegaan. Fun4Kids heeft iedere periode wel een leuk thema en maken er altijd een feestje van! We gaan ze ook enorm missen. Wij raden dit kinderdagverblijf zeker aan.

Kies de gewenste locatie

Om deze website optimaal te laten functioneren
worden er cookies gebruikt