0224-299 060

kinderdagverblijf Heerhugowaard

2 - 4 groep

Opzoek naar kinderopvang voor jongere kinderen? We bieden ook opvang aan voor 0 – 2 jaar

In de 2-4 groep worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Hier hebben de kinderen een vast dagritme en worden buiten de tafelmomenten om verschillende activiteiten aangeboden. Dit kan in een grote of kleine groep zijn en er wordt veel één op één aandacht besteed aan de kinderen. We leren ze om samen met andere kinderen te spelen, samen te delen maar ook conflicten op te lossen. Op deze manier ontwikkelen kinderen een eigen wil, krijgen een eigen kijk op dingen en worden ze zelfstandiger.

Ontwikkeling bij de peuters

Bij de peutergroep wordt er meer gewerkt met fijn materiaal wat gedurende de dag aan tafel wordt aangeboden bij de kinderen. Om de fijne motoriek zoveel mogelijk te stimuleren mogen peuters zelf hun brood smeren. Er word binnen de peutergroep veel interactiviteit met de peuters gedaan zoals het benoemen van kleuren en/of vormen van bekers, fruit en speelgoed. Ook proberen we de zelfredzaamheid te stimuleren en de kinderen hiermee positief te benaderen om hun zelfvertrouwen te vergroten. 

Onze voordelen

Veiligheid staat boven alles. Kinderen kunnen genieten van een veilige en vertrouwde omgeving. De goed opgeleide pedagogische medewerkers leren de kinderen op een veilige manier spelen en omgaan met materialen.

Kinderdagverblijf Fun4Kids heeft ruime groepen waar de kinderen samen maar ook individueel kunnen spelen. Naast de ruime groepen heeft kinderdagverblijf Fun4Kids Heerhugowaard een grote binnentuin met boomstammen en zandbak. Hier kunnen alle groepen samen met elkaar spelen. 

Wij zijn trots op ons team en vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich fijn voelen op hun werkplek en dat kinderen zich veilig voelen bij hun eigen pedagogische medewerker. Wij zijn er dan ook trots op dat een groot deel van ons team al meer dan 10 jaar bij ons werkt. Vaste gezichten is een belangrijk onderdeel van ons beleid.

We werken bij Fun4Kids Heerhugowaard met een all inclusief formule. U hoeft dus zelf niks mee te nemen. Denk hierbij aan:
 • Luiers
 • Nutrilon 1,2,3
 • Fruit
 • Brood en beleg
 • Koekjes, crackers, soepstengel
 • Groente zoals komkommer en tomaat

Buiten spelen is een belangrijk onderdeel bij Fun4Kids. Weer of geen weer we gaan altijd even lekker naar buiten om een frisse neus te halen. Op je slippertjes of met je regenlaarsjes door het water, de kinderen hebben altijd veel plezier. 

Wat bieden we de kinderen

Kinderdagverblijf Fun4Kids biedt professionele, kindgerichte kinderopvang aan in een warme en huiselijke sfeer. Fun4Kids Heerhugowaard vindt een veilige en vertrouwde omgeving waarin ieder kind zich op zijn of haar gemak voelt en de ouders hun kind met een gerust hart achterlaat erg belangrijk.

Nieuwsgierig naar bijvoorbeeld het dagritme of activiteiten? Bekijk hieronder alle informatie.  

Tarieven kinderdagverblijf 2024

Pakketsoort
Weken per jaar
Uren per dag
Uurprijs
Prijs per maand
Hele dagopvang
51 weken
12 uur
€ 10,25
€ 522,75

Bereken je netto bijdrage

Bereken binnen 1 minuut het bedrag dat je netto aan ons betaald.

Extra info

 • 40 weken is op aanvraag.
 • Wij bieden geen flexibele opvang aan.
 • Op aanvraag kunt u al vanaf 6:30 uur gebruik maken van de opvang. Dit kan per keer aangevraagd worden of op contract.
 • Fun4Kids is 51 weken per jaar geopend. Van 25 december t/m 1 januari is Fun4Kids gesloten.

Aanvullende informatie

Het LRK nummer heeft u nodig voor het invullen van uw belastingaangifte.

Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Harmenkaag is 160871190 
Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Grotewallerweg is 175607394 (peuterschool en dagopvang)
Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Grotewallerweg is 181776017 (BSO)

Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Heerhugowaard is 295372059

Of u kinderopvangtoeslag kunt krijgen en hoeveel, hangt af van:

 • het inkomen van u en uw eventuele toeslagpartner
 • uw situatie: u en uw toeslagpartner werken, studeren, volgen een traject naar werk of een inburgeringscursus bij een gecertificeerde instelling
 • het aantal kinderen in de opvang
 • het aantal opvanguren waarvoor u recht op kinderopvangtoeslag hebt


Op de site van de belasting kun je gemakkelijk een proefberekening maken.

U kunt per kind een maximum aantal uur kinderopvangtoeslag per maand krijgen. Er geldt ook een maximumuurtarief.

Hebt u meer kinderen die naar de opvang gaan? Dan krijgt u voor het kind met de meeste uren opvang de laagste vergoeding. Dit kind noemen we het 1e kind. Dit hoeft dus niet uw oudste kind te zijn.

Is het aantal opvanguren gelijk, dan is het kind met de laagste opvangkosten het 1e kind. Deze kosten staan op de rekeningen die u van uw kinderopvanginstelling krijgt.

Zijn het aantal opvanguren en de opvangkosten voor uw kinderen gelijk? Dan bepalen wij wie het 1e kind is.

Ouders over Fun4Kids

De ruimtes zijn groot en licht en het ziet er verzorgd en huiselijk uit. Er zijn horizontale groepen, dit vind ik persoonlijk prettig omdat er op deze manier goede aandacht aan het ontwikkelingsniveau van het kind besteed kan worden.

De ruimtes zijn groot en licht en het ziet er verzorgd en huiselijk uit. Er zijn horizontale groepen, dit vind ik persoonlijk prettig omdat er op deze manier goede aandacht aan het ontwikkelingsniveau van het kind besteed kan worden.

De ruimtes zijn groot en licht en het ziet er verzorgd en huiselijk uit. Er zijn horizontale groepen, dit vind ik persoonlijk prettig omdat er op deze manier goede aandacht aan het ontwikkelingsniveau van het kind besteed kan worden.

Kies de gewenste locatie

Om deze website optimaal te laten functioneren
worden er cookies gebruikt