0224-299 060

vacature

Groepshulp kinderopvang Schagen

Kinderopvang Fun4kids biedt opvang met persoonlijke aandacht in een fijne en huiselijke sfeer. Wil jij als gastvrije en enthousiaste groepshulp onze pedagogisch medewerkers ondersteunen en zorgen voor een schone, veilige en uitdagende speel- en leeromgeving voor kinderen van 0-12 jaar? Dan zoeken wij jou!

Het werk in de kinderopvang vraagt veel van pedagogisch medewerkers. Om hen te ondersteunen, hebben wij besloten te gaan werken met groepshulpen op de kinderopvang. Voor ons een nieuwe ervaring, dus samen gaan we de functie passend vorm geven.

Als groepshulp ondersteun je het werk van de pedagogisch medewerkers op allerlei manieren gedurende de dag. Het team kan door jouw aanwezigheid met meer gemak en aandacht de kinderen opvangen in een schone, veilige en uitdagende speel- leeromgeving voor de kinderen.
Denk daarbij aan huishoudelijk werk, het helpen bij het begeleiden van kinderen bij een uitstapje of het halen van BSO kinderen van de verschillende scholen, maar ook ondersteunen op de drukke momenten op de groep zelf. Kortom, je weet van aanpakken, ziet wat er nodig is op de groep en voert je taken zorgvuldig en netjes uit. Je bent enthousiast en vindt het heerlijk om tussen de kinderen te werken, waarbij je voldoening haalt uit het ondersteunen van de collega’s.

Als groepshulp heb je een andere rol dan een pedagogisch medewerker, je hebt bijvoorbeeld geen verzorgende taken. Onze ideale kandidaat is iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van het team en enthousiast wordt van werken in een omgeving met kinderen.

Wie ben jij?

 • Je bent zorgzaam en je hebt een groot hart voor kinderen en zij voor jou.
 • Je bent meerdere dagen/dagdelen per week beschikbaar.
 • Enthousiast, aanpakker en flexibel zijn woorden die bij jou passen.
 • Je beschikt bij voorkeur minimaal een afgerond MBO 2 diploma, maar beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau.
 • Je bent op zoek naar een afwisselende functie in een mensgerichte organisatie.


Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een lieve, enthousiaste, sociale en gastvrije groepshulp die houdt van de nabijheid van kinderen. De leidinggevende is je aanspreekpunt en je werkt nauw samen met de pedagogisch medewerkers, de pedagogisch coach en de hoofdleidster. Als groepshulp zorg jij er iedere dag voor dat de kinderen en jouw collega’s in een fijne, schone en veilige omgeving kunnen werken, spelen, ontwikkelen en groeien.

Daarbij kun je denken aan

 • Licht huishoudelijk werk, zoals stofzuigen/dweilen van ruimten waar (nagenoeg) geen kinderen komen, de (vaat)was bijhouden, ledikantjes verschonen en opmaken, keuken en sanitair schoonhouden.
 • Voorbereiden van fruit- en rauwkosthapjes.
 • Voorraad bijhouden en aanvullen.
 • Kinderen van een school ophalen en naar de BSO brengen of ondersteunen bij uitstapjes.


Financieel:

 • De functie valt in schaal 3 conform CAO kinderopvang. Dit betekent minimaal € 1.914 en maximaal € 2.366 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van je ervaring;
 • Het betreft een parttime dienstverband voor in eerste instantie een jaar met minimaal 5 uur. Uiteraard is er uitzicht op een vaste aanstelling. Uren worden in overleg vastgelegd in een arbeidsovereenkomst.
 • Wij zijn op zoek naar de inzet van een groepshulp op meerdere dagen per week. Met voorkeur naar maandag, dinsdag en donderdag. In de kinderopvang zijn de maandag, dinsdag en donderdag zogenaamde piekdagen, waarop meer wordt gevraagd van het gehele team.
 • Vakantiedagen en vakantiegeld worden toegekend op basis van de CAO.
 • Reiskostenvergoeding wordt betaald wanneer je 10 kilometer of meer enkele reis van de locatie af woont.
 • Overuren worden gewoon uitbetaald als ze niet zijn opgenomen.


Werkomgeving

Wij bieden opvang met persoonlijke aandacht in een fijne en huiselijke sfeer. Dat is waar Kinderopvang Fun4kids voor staat. Je hebt collega’s tussen 20 en 63 en wij zorgen er elke dag met elkaar voor dat we er een fijne dag van maken. Meerdere malen per jaar gaat het team er met elkaar op uit om ook zonder de kinderen met elkaar te ontspannen en plezier te hebben. Omdat de organisatie niet zo groot is, heb je direct contact met de pedagogisch medewerkers, maar ook met de directie.

Interesse?

Wij leren je graag kennen. Want jouw talenten en kwaliteiten tellen. Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag. Solliciteer direct door hieronder je gegevens in te vullen en we maken graag nader kennis in een persoonlijk gesprek. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Daarom wil je werken bij Fun4Kids​

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

je hoeft maar 1 keer te klikken

Kies de gewenste locatie

Om deze website optimaal te laten functioneren
worden er cookies gebruikt