Voorschoolse Opvang

BSO Schagen van Fun4Kids is geopend vanaf 6:30 uur. Tijdens de ochtendopvang wordt er met z’n allen ontbeten om 7:30 uur en mag er vrij gespeeld worden. Rond 8:00 uur maken de kinderen zich klaar voor school, en worden naar school gebracht met de stint.

Naschoolse opvang 4 t/m 6 hoofdgebouw

Naschoolse Sport en Spel opvang 7/12 jaar op de Atletiekbaan in Schagen 

Op maandag, dinsdag en donderdag worden alle kinderen vanaf 7 jaar opgevangen op de unieke Sport en Spel BSO die gevestigt is op de Atletiekbaan in Schagen. Op deze naschoolse opvang kunnen wij maximaal 29 kinderen opvangen. Per 10 kinderen is het een groep die begeleid wordt door 1 pedagogisch medewerk(st)er. Boven de 10 kinderen en tot 20 kinderen komt er een tweede pedagogisch medewerk(st)er bij en boven de 20 kinderen komt er een 3e begeleider bij.  Iedere dag worden er activiteiten aangeboden passend bij de leeftijdsfase van de groep. Dagelijks wordt er, naast het vrije spel, een buiten- en een binnenactiviteit aangeboden en hebben de kinderen de keuze wat ze willen doen. De buitenactiviteiten zijn natuurlijk gericht op sportief bezig zijn en maken de kinderen kennis met verschillende sporten. De binnenactiviteit is in de vorm van wisselende creatieve workshops. Ook op deze locatie betaalt u per uur. Na half 6 worden de kinderen samengevoegd op de hoofdlocatie.

De Sport en Spel BSO is opgedeeld in een ruime hal waar de kinderen airhockey kunnen spelen, een grote binnenruimtes waar de kinderen kunnen lezen, knutselen, spelletjes spelen maar ook workshops kunnen volgen en een kleinere ruimte waar ook wordkshops gegeven kunnen worden. Daarnaast is er de mega buitenruimte van de Atletiekbaan. Hier kunnen de kinderen voetballen, estafettes, 6-kampen doen en maken kennis met verschillende sporten. Tevens is er de mogelijkheid om achter  het gebouw te vissen en te varen. Daarbij hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van de skatebaan en het handbalveld. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen van 7-12 jaar opgevangen op de hoofdlocatie. Tijdens schoolvakanties kan het zijn dat de kinderen in het hoofdgebouw opgevangen worden en zullen we de sport en spel locatie overdag bezoeken.

Onze voordelen

Binnen Kinderdagverblijf Fun4Kids worden geldende regels voor kindercentra omtrent veiligheid met zorg gehanteerd. Deze veiligheid wordt door ons zelf gecontroleerd middels een jaarlijks terugkerende risico-inventarisatie.
De BSO is onderverdeeld in 5 gezellige kamers. Een gemeenschappelijke ruimte, en 4 ruimtes die met regelmaat door de kinderen aangepast worden in leuke sfeervolle themagerichte kamers
Met betrekking tot personeel wordt gestreefd naar een zo’n groot mogelijk continuïteit in bezetting en vaste leidsters/leider op een groep. Naast leidsters/leider in vaste dienst is een pool gevormd van oproepkrachten die parttime werken om voldoende feeling te houden met de dagelijkse praktijk van kinderdagverblijf Fun4Kids.
Bij BSO Fun4Kids betaalt u voor de BSO per uur! Dit betekent dat u betaald vanaf het moment dat de school uit is tot het moment dat u uw kind weer komt ophalen (afgerond op het hele of halve uur). De kinderen worden door de pedagogische medewerker opgehaald met de Stint (electrische bolderkar). U betaald hiervoor geen extra kosten.

Bij de BSO van Fun4Kids proberen we origineel te zijn in onze activiteiten. Zo proberen we iedere activiteit op een originele manier te introduceren waardoor het al spannend is voordat we beginnen. Lekker op stap met de Stint naar Strand, kinderboerderij of speeltuin komt met regelmaat voor! Tevens is er een samenwerking met het Clusius College waar de BSO gebruik kan maken van het buitenspeelterein (Pannaveld, basketbalveld, tafeltennistafel) en de Gymzaal. 

De locatie

adres kdv schagen

Foto’s interieur

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

Prachtige groepen

We zijn hard bezig om alle groepen weer super mooi en modern te maken. Het [...]