0224-299 060

BSO Schagen

4 t/m 6 jaar

Na een drukke dag op school even echt de tijd om ouderwets te spelen. Samen met je vriendjes of gewoon even alleen. Schilderen in het atelier, koekjes bakken bij het kookeiland, voetballen,
(buiten) spelen in de bouwhoek of misschien wel de poppen verzorgen in de poppenhoek. Mogelijkheden zat om je niet te vervelen. In de vakanties kunnen deze groep kinderen genieten van een echt vakantieprogramma. De kinderen uit groep 1, 2 en 3 worden tot de juf/klas naar school gebracht en worden bij het ophalen extra begeleidt. 

Onze voordelen

Veiligheid staat bij Fun4Kids bovenaan het lijstje. De kinderen worden opgevangen in stamgroepen en begeleid door professionele pedagogisch medewerkers die de kinderen structuur en veiligheid bieden. Doordat we werken met een duidelijk dagritme en rituelen weten de kinderen waar ze aan toe zijn.

Fun4Kids vindt ruimte voor de kinderen enorm belangrijk. De bso in Schagen biedt daarom ruime groepen aan met een huiselijke sfeer. Hier hebben de kinderen voldoende mogelijkheid om te bewegen en te ontdekken.

Wij zijn trots op ons team en vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich fijn voelen op hun werkplek en dat kinderen zich veilig voelen bij hun eigen pedagogische medewerker. Wij zijn er dan ook trots op dat een groot deel van ons team al meer dan 10 jaar bij ons werkt. Vaste gezichten is een belangrijk onderdeel van ons beleid.

U kent het wel, je gaat op vakantie en je hoeft nergens meer aan te denken. Zo is het bij de buitenschoolse opvang van Fun4Kids ook. Alleen wat extra kleren in de tas en de rest hebben we bij de bso. Alleen als je bepaalde dingen niet mag eten vragen wij het om mee te nemen. 

Buiten spelen vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij altijd activiteiten aan die ook buiten plaats vinden. Lekker even naar de speeltuin, of even nog een balletje trappen, we doen het graag met én voor de kinderen. 

Wat bieden we de kinderen

Ontbijtservice

De BSO van Fun4kids is per uur betalen. Kinderen die voor 7:15 uur gebracht worden kunnen gebruik maken van onze ontbijtservice. Rond 8:00 uur maken de kinderen zich klaar om met de BSO bus (Stint) naar school gebracht te worden.

Na school

Als de school klaar is worden de kinderen opgehaald om op de bso in hun eigen stamgroep even bij te komen van de dag. Samen genieten ze lekker van fruit, groente, een cracker met daarbij een kopje thee of water. Daarna is er altijd een activiteitenprogramma waarbij de kinderen kunnen kiezen wat ze graag willen doen. Zelfstandig spelen is hierbij altijd een extra optie. Rond 17:00 uur krijgen de kinderen nog een beschuitje met een glaasje water. Voor kinderen die na 18:00 uur gehaald worden is er de mogelijkheid om avondeten mee te nemen wat rond 17:30 uur wordt opgewarmd en gegeven.

Meer weten

Bekijk hieronder per onderwerp meer informatie.  

Tarieven BSO 2024

Pakketsoort
Weken per jaar
Uren per dag
Uurprijs*
VSO
40 weken
1.5 uur
€ 8,72
BSO
40 weken
5 uur
€ 8,72
Vakantieopvang
11 weken
12 uur
€ 8,72

Bereken je netto bijdrage

De vermelde uurprijs is een bruto prijs. Bereken binnen 1 minuut het bedrag dat je netto aan ons betaald.

Het tarief is inclusief:

  • Inclusief vervoer
  • Inclusief studiedagen
  • Mogelijkheid verlenging contract vanaf 6:30 uur
  • 40 weken of alleen vakantieopvang van 11 weken op aanvraag
  • Wij halen geen nieuwe kinderen meer op van de Ark 
  • Fun4Kids is 51 weken per jaar geopend. Van 26 december t/m 1 januari is Fun4Kids gesloten

Aanvullende informatie

Het LRK nummer heeft u nodig voor het invullen van uw belastingaangifte.

Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Harmenkaag is 160871190 
Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Grotewallerweg is 175607394 (peuterschool en dagopvang)
Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Schagen locatie Grotewallerweg is 181776017 (BSO)

Het LRK nummer van Kinderopvang Fun4Kids Heerhugowaard is 295372059

Of u kinderopvangtoeslag kunt krijgen en hoeveel, hangt af van:

  • het inkomen van u en uw eventuele toeslagpartner
  • uw situatie: u en uw toeslagpartner werken, studeren, volgen een traject naar werk of een inburgeringscursus bij een gecertificeerde instelling
  • het aantal kinderen in de opvang
  • het aantal opvanguren waarvoor u recht op kinderopvangtoeslag hebt


Op de site van de belasting kun je gemakkelijk een proefberekening maken.

U kunt per kind een maximum aantal uur kinderopvangtoeslag per maand krijgen. Er geldt ook een maximumuurtarief.

Hebt u meer kinderen die naar de opvang gaan? Dan krijgt u voor het kind met de meeste uren opvang de laagste vergoeding. Dit kind noemen we het 1e kind. Dit hoeft dus niet uw oudste kind te zijn.

Is het aantal opvanguren gelijk, dan is het kind met de laagste opvangkosten het 1e kind. Deze kosten staan op de rekeningen die u van uw kinderopvanginstelling krijgt.

Zijn het aantal opvanguren en de opvangkosten voor uw kinderen gelijk? Dan bepalen wij wie het 1e kind is.

Ouders over Fun4Kids

Als kersverse ouders hebben we een aantal kinderdagverblijven in de omgeving bezocht. Fun4Kids viel in positieve zin enorm op. Direct hadden we een goed gevoel door de warme uitstraling, het vertrouwde gevoel dat we door de kleinschaligheid kregen en de ontzettend spontane en lieve leidsters. We hadden onze keuze dan ook snel gemaakt.

De afgelopen 5 jaren hebben wij als gezin altijd met veel plezier dit fijne kinderdagverblijf bezocht. En wat is het jammer dat mijn jongste dochter nu afscheid heeft genomen. Als je op zoek bent naar een kleinschalig kinderdagverblijf waar je kind echt gezien wordt en waar het op een fijne manier kan ontwikkelen, dan ben je bij Fun4Kids op het goede adres.

Een geweldig kinderdagverblijf met de meest lieve en gezellige juffen die er zijn! Ze hebben onze kindjes heel veel geleerd, liefde en aandacht gegeven. Onze kindjes zijn de afgelopen jaren met heel veel plezier heen gegaan. Fun4Kids heeft iedere periode wel een leuk thema en maken er altijd een feestje van! We gaan ze ook enorm missen. Wij raden dit kinderdagverblijf zeker aan.

Kies de gewenste locatie

Om deze website optimaal te laten functioneren
worden er cookies gebruikt